gastenboek paintball bullseye

welkom op ons gastenboek, u kunt hier een bericht achterlaten naar aanleiding van uw bezoek aan ons indoor paintball centrum.

2. okt, 2022

Gemmy Dings

Dank je wel voor de vriendelijke ontvangst en begeleiding. De mannen hebben een TOP uurtje paintball gehad. Echt een aanrader!

21. nov, 2020

M Kisters

Bedankt voor een super leuk kinderfeestje. Onze zoon en zijn vriendjes hebben echt genoten. Sommige vonden het spannend maar raakten thuis niet uitgepraat 😀😉 echt een top feestje!

5. nov, 2020

Yoni Swinkels

Top kinderfeestje gehad vandaag! Wat een gave locatie! De lichteffecten, rook en muziek maken het helemaal af. Begeleiding ook erg goed. Er was genoeg ruimte voor de kinderen om zelf iets in te brengen. En ondanks Corona maatregelen kon het toch doorgaan!
Echt een aanrader! Mijn zoon en zijn vriendjes, maar wij ook hebben ervan genoten! Dankjewel!

Website 5. apr, 2020

steve

super leuke website

Website 1. apr, 2017

John Hoevenaars

Guido en Leonie, hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst. Wat ons opviel was dat jullie zo goed meeleven met het spel. Niets is jullie te veel. Een aanrader voor iedereen.

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Een 50 jarige papa die
voor het eerst ging paintballen...

14. sep, 2016

Breuer

Wat hebben de kids genoten bij jullie afgelopen zaterdag! In een woord Top!
Super leuk onthaald en de kids kwamen niet uitverteld erover. Zeker een aanrader en we komen beslist een keer terug! Goede uitleg door jullie en op een zeer leuke manier!

8. jun, 2016

Katinka

Vandaag sem zijn verjaardagsfeestje hier gevierd.....was een succes! Echt een aanrader, prima georganiseerd, goede instructie en begeleiding. Top!

25. apr, 2016

Marieke van Helvoort

Voor schietgrage stoere jongens is dit 'the place to be'. Net een echte oorlogsomgeving (met een knipoog uiteraard), mooie spelopbouw en erg leuke/goede instructie. Kortom: aanrader!

20. feb, 2016

Peggy Budding

Bedankt voor de geweldige middag!
De ontvangst, begeleiding en uitleg was top.
Voor herhaling vatbaar 😉

12. sep, 2015

Custers Nancy

Dankzij jullie had ons zoontje Milan een top verjaardag feestje. De begeleiding was top. Een aanrader ! We gaan zeker reclame voor jullie maken.

4. mrt, 2015

stan kuijpers

hey
super bedankt voor het super gave kinderfeestje !! begleiding was ook helemaal top ze hebben echt super genoten echt een aanrader
groetjes stan

27. feb, 2015

Ingrid geven

Dankjewel voor het super gave feest.
Het was stoer en spannend. De begeleiding was top. Een echte aanrader!
Groetjes Collin.

16. dec, 2014

Marly Seijkens

Hoi Guido,

Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en het geweldige kinderfeest. De meiden vonden het allemaal fantastisch. Wanneer de gelegenheid zich voordoet, komen we zeker terug.

12. sep, 2014

Katja Wijnen

Een super leuk kinderfeestje gehad voor de meiden. Ik dacht dat het alleen voor jongens was, maar alle meiden hebben ervan genoten! Bedankt

15. feb, 2014

Conny van Bree

Het verjaardagsfeest van Jarno was helemaal super. Alle mannen hebben een heerlijke middag gehad!
Bedankt!

24. jan, 2014

Fam. van den Berkmortel

Hallo Guido, het verjaardagsfeest van Daan was een groot succes....er wordt nog steeds over gesproken. Hartelijk bedankt voor de mooie foto die je ons stuurde en zeker tot ziens!

2. jan, 2014

fam bovens

Nog bedankt dat wij op zo'n korte termijn terecht konden bij jullie om de verjaardag van onze zoon te vieren, hij vond het echt helemaal geweldig.

23. dec, 2013

levy

bedankt voor de gezellige middag, en het konijnenpak :)

1. dec, 2013

yvonne

dikke + voor paintball bullseye

24. nov, 2013

dirk

guido en leonie we hebben geweldig genoten bij jullie en komen zeker nog een keer terug.

tot snel, dirk

18. nov, 2013

joep

super tof speelveld van twee verdiepingen
en een leuke instructeur die alles rustig en goed uitlegt. de klant is hier nog echt koning wij komen hier zeker nog eens terug