indoor paintball bullseye

Op zoek naar spanning en sensatie, dan ben je bij indoor paintball bullseye aan het goede adres. Bij ons kunt u 1 of 1,5 uur lang exclusief met uw groep gebruikmaken van de faciliteiten die wij bieden. Hieronder valt uiteraard het gebruik van ons uniek speelveld, gezichtsmasker, een stevige overall en uiteraard het paintballwapen inclusief 100 balletjes. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiereünie, vriendengroep of kinderpaintball iedereen is bij ons welkom om in de meest unieke paintballhal van nederland deze sportieve en energieke spelvorm te beleven Heeft u interesse of gewoon een vraag? Laat het ons dan weten via het contact formulier op onze website. .

Ons doel is onze bezoekers het ultieme paintball gevoel te laten ervaren in onze indoor paintball hal met een speelveld van twee etages voorzien van een 10 meter lange glijbaan en een ultiem licht en geluidssysteem waarmee wij met een druk op de knop het speelveld kunnen veranderen in een ware discotheek of juist een zeer enge/spannende omgeving de mogelijkheden zijn onbegrensd en uiteraard kunt u als klant elke speelronde zelf bepalen of het stoerder/moeilijker/enger/spannender of juist makkelijker moet. Wij zullen er hoe dan ook voor zorgen dat het een knallend feestje wordt.

Heeft u interesse of gewoon een vraag? Laat het ons dan weten via het contact formulier op onze website.

Wij zijn gevestigd in Budel wat ligt op de grens van brabant, limburg en belgie in de omgeving van eindhoven,valkenswaard en weert, en zijn geopend op afspraak waarbij wij groepen tot maximaal 20 personen ontvangen.

Ook voor het spelen van bubbel voetbal en  lasergame verhuur bent u bij Paintball Bullseye aan het juiste adres.

 

  https://www.facebook.com/paintballbullseye 

  https://twitter.com/paintballbudel